Thursday, December 09, 2004

Als ik het nieuws uit Nederland zo lees en hoor lijkt het me erg gevaarlijk op de Nederlandse wegen, helemaal als ik bedenk dat beide keren dat ik vorig jaar met mijn gezin vanuit Frankrijk voor een paar dagen naar Nederland kwam we een Citroen ( Xsara Picasso en Xsara ) hadden gehuurd ( met dank aan de nieuwsbulletins die de Wereldomroep me dagelijks per e-mail stuurt ):
* Mercedes-rijder na 'complot' rijbewijs kwijt
De Mercedes-automobilist uit Ede die auto's van Franse makelij van de weg reed, is definitief zijn rijbewijs kwijt. De Raad van State heeft een klacht van de man tegen het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) afgewezen. De man beweerde dat socialisten en rooms-katholieken een complot hebben gesmeed om hem te dwingen in een Franse auto te gaan rijden. De Raad van State beticht de man van 'ernstig gestoord gedrag'.
* Meisjes promotieteam veroorzaken file
Schaars geklede dames hebben voor de tweede dag op rij voor extra verkeersopstoppingen op de A1 gezorgd tussen Amsterdam en Amersfoort. Bestuurders, aangenomen wordt vooral mannen, trapten massaal op de rem om een gedegen blik te kunnen werpen op de vrouwen. De dames zijn ingehuurd door een frisdrankfabrikant om promotiewerk te doen, waarvoor ze nu een tankstation bezochten aan de A1. Het promotieteam zal tot de kerst nog verscheidene andere benzinestations aandoen, extra fileleed of niet.

No comments: