Sunday, June 12, 2005

Normaal gesproken zou ik over het volgende item in het nieuwsbulletin van Radio Nederland Wereldomroep hebben heen gelezen:
Van der Vaart en Meis getrouwd
Voetballer Rafael van der Vaart en presentatrice Sylvie Meis zijn in Heemskerk getrouwd. Het veelkoppige publiek en de massaal toegestroomde journalisten trotseerden de regen om een glimp op te vangen van het paar.De twee wilden in Heemskerk trouwen, omdat Van der Vaart daar is geboren en getogen. Bovendien herbergt de gemeente het fraaie Chateau Marquette, dat zich goed leent als locatie voor de als 'sprookjeshuwelijk' geafficheerde trouwpartij.Meis en Van der Vaart hebben de uitzendrechten van hun huwelijk verkocht aan SBS6. De omroep doet al de hele week op tv verslag van de voorbereidingen en is op de heuglijke dag zelf met man en macht uitgerukt.
Ware het niet dat ik gisteren toevallig het volgende las op Willemijn's Neplog, een blog waarop we dagelijks kunnen lezen wat iemand die blijkbaar Willemijn heet ( en die blijkbaar in Almere woont of werkt, het is niet duidelijk of hij/zij voor zijn/haar werk 'iets met televisie' doet, het kan ook zijn dat het om een persoon gaat die beroemd is in Nederland maar die ik verder niet ken ) zoal is opgevallen bij het televisiekijken die dag:
op het plein voor de kerk stond een handjevol mensen (door de weddingplanner ingehuurde figuranten?) het bruidspaar op te wachten, de kerk zelf was half leeg en de vips bestonden uit zijn zaakwaarnemers, haar stilist en een fotograaf van de story.

Het lijkt me dat het hier om twee tegenstrijdige verslagen gaat. Wie o wie zit hier te jokken?

No comments: