Tuesday, June 13, 2006

Kijk eens even bij de reacties op een artikel op Telegraaf.nl waarin staat dat Menachem Begin in 1952 direct betrokken zou zijn geweest bij een moordaanslag op Konrad Adenauer ( een interessant verhaal, maar daar gaat het hier niet om ). Ik geef hier de meest weerzinwekkende commentaren ( m.b.v. knip&plak, zonder het te redigeren ). Voor de volledigheid moet hier ook vermeld worden dat verschillende andere lezers goed tegengas geven.
 • Het gaat die Joden ook alleen maar om geld geld geld. Gatverdamme... tis nix en word nix met dat Israel.
 • Dit zijn nou is echte jodestreken, dat doen ze al heel lang en nog steeds. Bijvoorbeeld 11/9 alle joden hadden op die dag vrij toen de aanslag gebeurde in New york. Zo zijn er meer van die dingen die alles in het geheim gingen. En op deze manier krijgen ze nooit de schuld, slim van ze en daar komt het woord vandaan "joden streken"
 • Maar het joodse volk is heel zielig want die hebben de holocoast meegemaakt. En ze hebben het land van de Palestijnen ingepikt. Maar ze blijven zielig.
 • De Duitsers hebben VIJF JAAR tekort tijd gehad! Dat blijkt maar weer....
 • echt een jodenstreek. ik heb toch al jaren niets meer op met de joden. wat ze in palestina doen,kan al helemaal niet door de beugel. en dan op grond van de bijbel,land in pikken,en miloenen mensen verdr. ik spuug op ze.
 • overal waar joden zijn is trammelant. maar wel het onschuldige jongetje van de klas spelen.
 • het is en blijft een onbetrouwbaar zootje,de helft van die joden wonen in de usa, nou geluk ermee,hoe meer er vertrekken destemeer lucht voor de Palistijnen,
 • Joden zijn onprettige mensen. dat zeggen ze ook zelf !
 • Alle bevolkingsgroepen, WIE DAN OOK, die buitengewone bescherming krijgen, en daardoor "boven de wet staan", is vragen om wantoestanden. Als een bepaalde bevolkingsgroep zoveel weerstand oproept dat ze worden uitgekotst, IS DAAR EENB REDEN VOOR. Dit blijven zien als anti-semitisme of xenofobie IS OLIE OP HET VUUR. Heb eens het lef de hand in eigen boezem te steken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • dat Nederland,antisimistisch is hebben de joden door hun gedrag aan zich zelf te wijten het is een uitgekookt rotvolk die alles op eisen en een ander niets gunnen kijk naar de Palestijnen hun land en vrijheid wordt gejat,terwijl ze daar een stuk grond kregen van die klote engelsen in 1948.Over niets geleerd hebben,een jood valt niets te leren.

Bij de"huisregels voor het reageren op Telegraaf.nl" staat o.a. het volgende:

Reacties die niet voldoen aan de volgende regels, worden niet op de site geplaatst:

 1. De wet mag niet worden overtreden. Denk bijvoorbeeld aan de Grondwet en met name artikel 1 ("Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan."). Reacties die strijdig zijn met de wet, worden niet geplaatst.
 2. Er zijn fatsoensregels. Reacties waarin niet fatsoenlijk wordt omgegaan met anderen en andermans mening niet wordt gerespecteerd, worden niet geplaatst.

Ahum. Ligt het aan mij, of....?

No comments: