Friday, March 02, 2007

De good old Telegraaf laat zich weer eens van zijn beste kant zien. De honden lusten er geen brood van deze keer. Het valt wel weer op dat niet alle anti-Semieten Rachid of Abu Sambal heten - al schrijven sommigen met een zogenaamd puur Hollandse naam wel heel beroerd Nederlands.
Hier volgen weer een paar parels, er zullen er in de loop van zaterdag nog wel een paar bijkomen, totdat iemand misschien weer eens aan de bel trekt. Wat een %$#&#!*&^% krant is het toch:
  • Maar,dat kan toch niet.Joden mogen toch alles doen en laten op de wereld?Dit wil ik nog wel eens zien ( Farabi, Almelo )
  • dit volk leeft van liefde, maar kan geen liefde geven. altijd maar zielig doen met hun holocaust en auschwitz verhaaltjes. er zij verschrikkelijke dingen in de wereld, maar altijd schijnt het bloed van die vieze joden roder te kleuren. het zij de grootste oorlogshitsers, ze hebben al 2 keer een wereldoorlog veroorzaakt, vergeet dat niet. de 3e zijn ze hard nee bezig. ( bennie, world empire )
  • Inderdaad, gewoon weren dat achterlijke land. Boycotten zou een goede vervolgstap zijn. Daarna Iran steunen in hun oorlog tegen onrechtvaardigheid. Het is algemeen bekend hoe joden zijn. Keihard ertegen optreden in plaats van vertroetelen! ( Pro-hard optreden, Amsterdam )
  • Die Joden kunnen het gewoon nieten alles naar hun hand te zetten. Hoe,in gods naam, is het mogelijk dat een land gelegen in het Midden Oosten deel mag nemen aan het Eurovisie Songfestival? ( Karel de Grote, Australia )
  • Dat liedje moet niet verboden worden maar Israel ! De schatkamer van het kwaad. Vergeleken met Isreal zijn moslims maar lievertjes. ( Mark, Dronten )

No comments: