Sunday, September 09, 2007

De Telegraaf laat zich weer eens van zijn beste kant zien. Gisteren speelde Israel tegen Engeland. Israel speelde waardeloos, in ieder geval gedurende de ongeveer tien minuten dat ik al zappend meekeek. Het eerste doelpunt heb ik toevallig gezien. Ik heb weinig verstand van voetballen maar het had wel veel weg van buitenspel. Bij de herhalingen werd het doelpunt steeds vanuit zo'n hoek getoond dat het niet te zien was of de doelpuntmaker wel of niet buitenspel stond. Ik wist trouwens niet dat de scheidsrechter een Hollander was. Anyway, zelfs als het eerste doelpunt vanuit buitenspel gemaakt werd en - zoals de Israelische trainer beweert, ik kan dat niet natrekken - bij het derde een overtreding werd begaan zou Israel sowieso verloren hebben door het tweede doelpunt ( en door wat volgens de meeste commentatoren gewoon slecht Israelisch voetbal was ). In al zijn wijsheid wijdt de Telegraaf aan Dror Kashtan's commentaar een artikeltje, en omdat bij ongeveer elk stuk over Israel of joden sappige commentaren te verwachten zijn geven ze hun dierbare lezers de kans om hun vuil te spuien. En ja hoor, de reacties liegen er weer niet om. Een greep daaruit:
  • Tuuuuuurrrlijk !!! Jullie (lees: Israeliers cq Joden) zijn gewend dat de wereld jullie voor zal trekken aaangezien het WOII verleden ..... fuck off !!! jullie hebben terecht verloren en winnen kunnen jullie niet !!! De wereld politiek zou eigenlijk aan deze wedstrijd een VOORBEELD moeten nemen !!!
  • zelfs met sport proberen ze de slachtofferrol te spelen. Jammer dat er tussen israel en de palestijnen geen onafhankelijke scheids is!
  • Als ze geld nodig hebben om weer bommen te maken zijn we goed in Nederland, maar als ze ergens mee verliezen worden we zelf bekogeld.
  • Waarom doen die Isrealiers toch altijd mee met Europese wedstrijden? Omdat er toevallig een paar inwoners van Israel, Europese voorouders hebben? Wat een onzin!
  • Ach, het enige wat die Isra?liers kunnen is ruziemaken. Dus waarom ook niet in de voetballerij
  • Waarom zeuren die joden nou altijd, ze hebben gewoon terecht verloren. Het moet eens afgelopen zijn met het vertroetelen van de joden.
  • Dankzij Israel is er zoveel terrorisme in de wereld. Minder als Ubermensch gedragen. Dan heb je kans op vrede!
  • Israel hoort hier niet thuis maar in hun eigen regio en ze hebben het er zelf nagemaakt dat het daar zo'n zooitje is.
  • Het komt er op neer dat deze haatzaaiende mensen (joden) op allerlei gebieden (sport, politiek, militair....etc) door een hoop gejank en zielig doen proberen aan het langste eind te trekken !!!! Het word eens tijd om te verkassen naar Jeruzalem !!! Daar wonen toch alle super-mensen ..oftewel joden ....Helaas !! Mijn optiek : Jodendom staat gewoon niet in EEN lijn met wereldvrede ....
  • Tsjonge wat zijn de joden weer zielig!!Altijd maar weer de slachtoffer rol spelen!! Waarom doen de joden eigenlijk mee??mee!!!!Dit gaat om de europese kampioenschappen!!

No comments: