Wednesday, February 13, 2008

Wat een heerlijke virtueel vod is de Telegraaf toch, en wat een fantastisch lezerspubliek heeft die krant. Hier is een greep uit de reacties op een artikel over Israelische plannen - een tikkeltje onzinnig, als je het mij vraagt, maar dat staat hier los van - om het aantal buitenlandse - vooral Chinese en Thaise, maar ook andere - koks en andere werknemers in Aziatische restaurants in het land naar beneden te brengen. Dezelfde lezers die moord en brand schreeuwen en Wilders de hemel in prijzen als ze iets over moslims lezen, als het om werkgelegenheid in Nederland gaat of wanneer ze zelfs maar vermoeden dat de pleger van een misdaad iemand met een Mediterraan uiterlijk is, komen met de volgende reacties als de Israelische regering paal en perk wil stellen aan uitwassen in wat inmiddels - vooral door de schuld van de overheid, maar wederom, daar gaat het hier niet om - een heuse arbeidsindustrie is geworden. Natuurlijk worden ook de zielige Palestijnen er weer bijgehaald, al heeft niemand het erover dat Hamas minstens 1 hulptransport van de Rode Halve Maan heeft ingepikt, of dat toen de grensovergang tussen Gaza en Egypte met Hamas-explosieven werd opgeblazen er met behulp van miljoenen dollars ( waaronder veel valse ) vanuit Egypte meer bommen, granaten, geweren en raketten Gaza werden binnengesmokkeld dan eten, kleren of medicijnen.
 • Israels houding tegenover de Palestijnen geeft al tientallen jaren reden tot het boycotten van Israelische producten. Opmerkelijk, en tekenend voor de tijdgeest, dat dat niet gebeurt. Tijd voor een nieuw boycotoffensief!
 • Tijd om de Israeliers te verwijderen uit Israel, de oorspronkelijke bewoners kunnen daar weer prima zelf leven en eten wat ze willen. Vermoedelijk hebben die niets tegen asiatische koks...
 • Typerend voor het xenofobe Israel, een land dat bijvoorbeeld ook alle olijfbomen van de Palestijnen heeft vernietigd. Tijd dus om de oorspronkelijke bewoners terug te laten keren. Voor Israeliers is in China wel werk!
 • Een boycot van Israelische producten is een van de manieren om dit land (dat niet van hen is) een toontje lager te laten zingen. Daarbij bestaat Israel grotendeels zelf uit import. Een merkwaardige actie van een xenofoob land, dat de hand boven het hoofd wordt gehouden door het Westen waar we over de herkomst van de loempiabereiders toch echt niet moeilijk doen.
 • als de aziaten niet mee willen werken, worden hun restaurants en tentjes afgepakt, aziaten worden in een ghetto gestopt en met hulp van de Amerikanen (lees: joodse lobby die Amerikaanse low-class soldaten het vechtwerk laat doen) gebombardeerd.
 • Ik kan er wel iets over zeggen,maar iedereen heeft het toch gelezen. Iedereen snapt toch wat hier aan de hand is! Laat ik het dan zeggen: ras puurheid
 • Er was ooit eens een man die had echt gelijk. Rare snor maar hij had gelijk. Bewijs is hier nog maar eens geleverd wat voor schurken de Israeli's zijn.
 • Zo, de overheid vindt dat er teveel asiatische koks zijn in Israel. Wel ik ben net in Israel geweest en ik vind dat er teveel Israeliers zijn! ( Adolf, Leiden )
 • Israeliers weten als geen ander hoe het is om onderdrukt en vernederd te worden en toch doen ze dat andere mensen aan ,onbegrijpelijk.Of zijn ze bang voor een aziatische invasie ?bouw dan nog een muur
 • Dit doet me terug denken aan de tijd voor de oorlogsjaren in de diamantwerkersindustrie toen het slechter begon te worden werden de niet Joodse diamantslijpers zoals mijn vader, zij waren de eerste die ontslagen werden en zonder werk liepen ongeacht hoe lang je daar al gewerkt had,zo zie je maar nog steeds hetzelfde,hebben nog niets geleerd uit het verleden.
 • Als reaktie Israel niet meer in het europese voetbal en ook niet aan het europese song-festival. daar hebben Asiaten niets te zoeken.
 • Ze hebben niet geleerd van hun eigen verleden.

No comments: