Saturday, May 29, 2010

Humor

"Nummer 21 op de lijst van GroenLinks, advocate Hayat Barrahmun, maakt deel uit van een in Venlo beruchte Marokkaanse criminele familie. Barrahmun is de zus van Hassan B., een "belangrijke speler" in het drugsmilieu." Wat zou toch de achternaam van die beruchte speler zijn? Het is maar goed dat de kwaliteitskrant van wakker Nederland zijn privacy beschermt.

5 comments:

pasteurella said...

Het toont wederom de onzin van de 'alleen initialen' regel aan.

Vergelijk: Henk S. veroordeeld voor de moord op zijn vrouw, Gonda Smit-Cremers.

Bert said...

Precies.

nanette said...

Misschien heeft mevrouw Barrahmun wel de naam van haar echtgenoot. Er zijn meer mensen met een achternaam met een B, Bert ;-)

Anonymous said...

Nanette,mevrouw Barrahmun heeft toegegeven dat zij niets met haar criminele broers te maken wil hebben.Nu maar hopen dat het andersom ook zo is.

Bert said...

Weet ik ook wel, Nanette, al denk ik dat de kans dat - als ze al getrouwd is - ze alleen haar mans naam gebruikt EN net met een man is getrouwd die een B als beginletter van zijn achternaam heeft, kleiner is dan de kans dat de Telegraaf hier weer eens sloppy en tendentieuze journalistiek bedrijft. Hoe verklaar je anders een zin als "Nummer 21 op de lijst van GroenLinks, advocate Hayat Barrahmun, MAAKT DEEL UIT VAN een in Venlo beruchte Marokkaanse criminele familie. "? :-)