Friday, September 24, 2010

Triest - triester - triestst...

Dat deze man ueberhaupt zoveel spreek- en zendtijd krijgt is triest genoeg. Dat aardig wat ogenschijnlijk beschaafde mensen - gezien de commentaren op de site van de krant van wakker PVV-erland - virtueel voor hem applaudiseren is nog veel triester. Blijkt maar weer dat Amerika- en jodenhaat overal in EN aan alle uiteinden van het globale dorp te vinden is, en dat complottheorieen een favoriet tijdverdrijf zijn voor mensen met sterk uiteenlopende achtergronden. Ook in Israel is er geen gebrek aan complottheoretici. Zo kun je regelmatig extreem en minder extreem rechtse Israeliers horen suggereren dat Yitzhak Rabin z"l heus niet door die arme Yigal Amir vermoord is. Tja, het zal allemaal wel, iedereen heeft weer andere manieren om binnen de ingewikkelde, soms benauwende en zorgwekkende dagelijkse werkelijkheid zijn plaats te vinden, zijn gezonde of aangetaste verstand te bewaren, en al wat er zich in de wereld afspeelt te duiden. Wie ben ik om daar mijn twijfels over te hebben?

6 comments:

Teunis van Nes said...

De aanval op de twintowers is volgens de amerikaanse officele bron gepleegd vanuit een grot in Afganistan. De twintowers zijn inmiddels bewezen, in elkaar gezakt door imposies/explosieven die uitsluitend door een paar bijzonder goed gekwalificeerde bedrijven kunnen zijn aangebracht waarvan 1 in Engeland. De brandstof voor deze implosies/explosies is zeldzaam en zeker niet in Afganistan verkrijgbaar. De vliegtuigen waren leeg en zeker eenthe had zelfs geen ramen. Toch beweerd de Amerikaanse regering dat het passagiersvliegtuigen waren. En zo kunnen we nog wel doorgaan. O.a. de vereniging van architecten in Amerika heeft gevraagd om een nieuw onderzoek.
Groeten van Teunis

Bert said...

Bedankt voor je commentaar, en groeten terug.
Zoals ik schreef, wie ben ik om mijn twijfels over dit soort complottheorieen te uiten, of om iemand zijn of haar favoriete tijdverdrijf te misgunnen?

Robert said...

More than that, Teunis, those videos we saw, purportedly of the planes flying into the Twin Towers, are a hoax: an aluminium plane flying into a steel and concrete wall smashes to bits and bursts into flames. It doesn't penetrate without loss of speed cutting a neat hole the exact shape of itself (with the wall closing up over it!). The wings, which were at an angle, couldn't slice through horizontal steel and concrete floors, without loss of speed no less! Remember Cossiga, ex-Italian prime minister, who said that in intelligence circles it was well known that 9/11 was done by the CIA together with the MOSSAD.

Groeten van Robert Hoogenboom
Sydney, Australia

Bert said...

Francesco Cossiga, dat is - of liever gezegd, was - inderdaad een betrouwbare bron. Laat me niet lachen. Of weet je wat, laat me wel lachen, waarom niet? Ik ben blij dat de liefhebbers van de protocollen van Zion en aanverwante lectuur hun weg naar dit blog weten te vinden. Welkom, zou ik zeggen.

M4rquinh0 said...

De verklaring die amerikaanse regering gaf klopt totaal niet met de natuur wetten, WTC gebouw 7 was niet eens een vliegtuig in gevlogen, maar gaat neer in zijn eigen fundamenten, dat kan niet door vuur, het zijn de eerste 3 stalen/betonnen wolken krabbers die neer gaan door vuur... ik ben geen complotter maar de verklaring die america gaf klopt gewoon niet, het stinkt wel aan alle kanten. Groeten van Marco

Robert said...

Veel sterker nog, M4rquinh0, de video's die we gezien hebben van het zogenaamde vliegen van twee vliegtuigen tegen de Twin Towers - daar klopt ook niets van. Dat is gewoon niet wat er gebeurt als een vliegtuig, dat van aluminium is, tegen een gebouw van staal en beton in vliegt. Een vliegtuig kán niet door zo'n muur heen dringen, en zeker niet zonder dat het snelheid veliest. Zo'n vlieguig barst kapot in kleine stukjes en ontvlamt. Ergo, het waren tekenfilms die we zagen. Ergo, er waren niet eens vliegtuigen bij betrokken.